Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Les escoles de Roses reprenen les seves visites per conèixer com funciona l’Ajuntament

Ajuntament de Roses
Els alumnes de l'Escola Els Grecs van ser rebuts a la sala de plens de l'Ajuntament de Roses per l'alcaldessa Montse Mindan i la regidora d'Ensenyament, Anna Jorquera

Ahir al matí els alumnes de 3er de Primària de l’Escola Els Grecs van ser els primers en visitar l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses
Els alumnes de l’Escola Els Grecs van ser rebuts a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses per l’alcaldessa Montse Mindan i la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera

Ahir dijous, es van reprendre les visites que els escolars de la Vila fan a l’Ajuntament de Roses corresponents al curs 2018-2019. I els primers van ser els joves estudiants de 3er  curs de l’Escola Els Grecs.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius de Primària de la població amb l’objectiu d’explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local. Es destina als alumnes dels cursos de tercer de primària, i serveix per aprofundir la formació que reben entorn als centres entorn al municipi.

Durant les sessions, es dona a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, on l’alcaldessa i/o regidors, ofereixen una breu explicació sobre el funcionament de l’Ajuntament i responen les preguntes formulades pels estudiants.

La visita continua després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments.

Aquestes visites a l’Ajuntament continuaran amb la resta d’estudiants dels diferents centres escolars de Roses.