Les escoles municipals de Roses estaran a punt per iniciar el nou curs 2018-19

Ajuntament de Roses

L'Escola Municipal Jauma Vicens Vives de Roses ha estat objecte de millores durant l'estiu

L’Ajuntament de Roses ha destinat 135.000 euros en realitzar diverses actuacions de millora i manteniment durant l’estiu a les escoles públiques de la Vila

Ajuntament de Roses
L’Escola Municipal Jauma Vicens Vives de Roses ha estat objecte de millores durant l’estiu

Arranjaments de patis, treballs de pintura i substitució de tanques, són alguns de les actuacions que porta a terme l’Ajuntament de Roses aquest estiu a les escoles municipals de la Vila, aprofitant l’aturada escolar pel període de les vacances estivals.

Així, els alumnes de cicle infantil de l’Escola Els Grecs, trobaran a l’inici d’aquest curs 2018-19 el seu pati renovat i millorat amb l’aplicació d’un paviment de cautxú, veuran la substitució del joc infantil que estava malmès, i comprovaran que hi ha un tendal que els proporcionarà ombra durant el seu temps d’esbarjo.
Diferents tasques de manteniment que no s’han quedat aquí, ja que a més s’han realitzat treballs de pintura a la fusteria interior i s’ha reparat el paviment en diferents zones de la part exterior. Unes obres de millora que continuaran fins i tot  durant el mes de setembre, ja que se substituiran trams de la tanca exterior que dona al carrer Aristòtil, que es troba malmesa i la renovació s’ha de fer per fases.

Per la seva part, l’Escola Jaume Vicens Vives també ha objecte de millores. En concret, s’han substituït trams de la tanca perimetral colindant amb l’institut Cap Norfeu i amb el carrer Ponent, per tal d’evitar els problemes de permeabilitat que es produïen fins ara.

En el cas de les llars d’infants, cal destacar que s’han reformat els vestidors de les educadores de El Cavallet, mentre que a la de El Franquet s’ha pavimentat una part del pati amb gespa artificial.

I per últim, a la Escola Montserrat Vayreda, també s’està portant a terme treballs de reforma i millora, però en aquest cas no a càrrec de l’Ajuntament de Roses, sinó de la Generalitat de Catalunya, responsable de la seva construcció.

Pel que fa a la quarta i darrera Escola Municipal, la Narcís Monturiol, cal a dir que l’Ajuntament de Roses tramita actualment els projectes de millora del centre educatiu, els qual s’inclouran en el pressupostos per a l’any 2019.

I parlant de pressupostos, dir que el consistori rosinc ha destinat una partida de 135.000 euros per executar els treballs de manteniment i millora de les escoles de Roses.