Les experiències del 8è viatge al Marroc de la Xarxa de Convivència de Roses a Ca l’Anita

Xarxa de Convivència de Roses

La Xarxa de Convivència organitza una nova xerrada del projecte ‘Cultures en Xarxa’ per conèixer les experiències dels joves de Roses en descobrir una cultura tant diferent a la nostra com la del Marroc

8 viatges al Marroc ha organitzat la Xarxa de Convivència de Roses dins el seu projecte de ‘Cultures en Xarxa’. Una iniciativa en la que una de les seves finalitats, a banda de treballar la tolerància i la cohesió entre les cultures catalano-marroquí a través de la participació dels joves, és que aquests expliquin després i públicament les seves experiències en conèixer un país i una cultura tant diferent a la nostra.

I això és el que faran demà diumenge, 1 de desembre, al Centre Cultural de Ca l’Anita, on els joves explicaran la seva experiència conèixer un país, una societat amb uns costums i una manera de viure totalment diferent a la nostra.

La xerrada s’iniciarà a les 17 hores.  

Cultures en Xarxa

Cultures en Xarxa és un projecte impulsat per l’associació Xarxa de Convivència de Roses que té com a objectiu principal treballar la interculturalitat, la tolerància i la cohesió entre dues cultures diferents a través de la participació dels joves.

Uns joves que tenen l’oportunitat de viatjar per veure i viure el veritable Marroc des de dins i fomentar valors com el respecte i l’empatia en diferents àmbits de la vida marroquí, com conèixer i viure de primera mà les seves escoles, centres juvenils o centres de dones, entre d’altres institucions.

La Xarxa de Convivència, des de la seva fundació al 2011, treballa per la cohesió social i el benestar entre els joves de la comarca de l’Alt Empordà, de comunitats diferents i alhora reforçar els vincles entre les diferents cultures.