Les havaneres omplen de gom a gom el Teatre de Roses

Els Pescadors de Roses

Els Pescadors de Roses durant la cantada d'havaneres de primavera al Teatre Municipal de Roses

Els Pescadors de Roses i l’agrupació musical Port Bo van ser els encarregats d’oferir la 9ª cantada d’haveneres de la Vila

Ni una ànima més cabia ahir a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal de Roses a l’hora en que va començar la cantada d’Havaneres de primavera que se celebra a la Vila de Roses coincidint amb la festivitat del dia del treballador, l’1 de maig.
Els Pescadors de Roses i l’agrupació musical

Els Pescadors de Roses durant la seva actuació a la cantada d’havaneres 

Dos grups van ser els encarregats de delectar al públic amb la seva música.
Els Pescadors de Roses va ser el primer en pujar a l’escenari. La formació rosinca, formada en aquesta ocasió pel tenor Joaquim Prats, el director encarregat del baix i acordió, Holger Stein, la guitarra rítmica de Laureano García i Geree amb la guitarra i el baix, va interpretar un total de 7 temes.
En primer lloc, van cantar Vell Pescador, a la qual li va seguir Ensisadora, Paseando por la playa, La rosa del port, Viajera, un tema que és mig bolero mig havanera, Cantinero de Cuba i El canó de Palamós.

I tot seguit dels amfitrions va ser el torn de Port Bo, agrupació musical de Calella de Palafrugell que porta el nom de la platja on és porta a terme la trobada de referència del món de les havaneres, que se celebra el primer dissabte de juliol.
Els calellencs van interpretar una catorzena de peces, com la sardana Les aromes de Queralt i la cançó que mostra la rivalitat entre catalans i Madrid però amb molt humor El Pepe.

Tots dos grups, Els Pescadors de Roses i Port bo van acabar la cantada d’havaneres de primavera interpretant junts El meu avi, d’Ortega Monasterio, i La bella Lola, molt bé acollida pel públic que va seguir la cançó, com és habitual durant la seva interpretació, onejant els mocadors.

En finalitzar l’actuació els assistents van poder degustar un cremat amb bunyols.