Les llums de Nadal de Roses faran servei durant tot l’any

Encesa de les llums de Nadal a Roses
L'encesa de les llums de Nadal de Roses s'ha fet els darrers anys a la rotonda de la SARFA de Roses / Foto: arxiu

Una de les principals novetats de les llums de Nadal de Roses es que són polivalent, és a dir, es podran utilitzar en altres esdeveniments fora de l’època nadalenca

Llums de Nadal a RosesNoves figures engalanen les rotondes de Roses pel Nadal d’enguany, recent instal·lades ja que quan es va fer la típica encesa de llums nadalenques encara no havien arribat. Per exemple, a la coneguda com la dels Mossos d’Esquadra i la que hi ha a tocar la estació de busos de la SARFA, s’han posat unes roses, d’1,6 metres d’amplada, que van canviant de color de manera automàtica.
Però, la principal novetat d’enguany és que l’Ajuntament ha encarregat uns panel de roses i les esmentades figures de la rosada flor, que “seran polivalents, és a dir, s’han fet amb l’intenció d’utilitzar-les no només en aquesta època de Nadal, sinó al llarg de l’any en les diferents fires o actes que s’organitzin”, ha explicat el regidor de Serveis Públics, Josep Mª Mas Blanch.
Cal destacar que el panel de roses ubicat a la rotonda de l’oficina de turisme per desitjar un Bon Nadal als visitants també va canviant de color cada pocs segons (vegeu imatges).

Molts espais de la Vila rosinca han vist enguany un canvi en la seva decoració de Nadal. Així, totes les rotondes, el carrer Sant Elm i el Vial Pi i Sunyer “per tal de dinamitzar el comerç”, la façana de l’Ajuntament estrenen il·luminació per aquesta època de Nadal.

A la galeria de fotos es mostra, principalment, les figures que canvien de color: