Les mesures preses per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per fer front a la Covid19, es recullen en un butlletí especial

Ajuntament de Castelló d’Empúries

Aquest butlletí especial COVID19  pretén deixar constància del que ha suposat, en l’àmbit de l’administració local, aquest nou escenari de la crisi sanitària

Des que es va declarar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha hagut de prendre decisions que han afectat a tota la ciutadania. Aquesta crisi sanitària en ha obligat a l’adaptació per part de tothom a la nova situació i, per tant, alguns serveis han quedat interromputs, d’altres s’han anul·lat i ha calgut també crear-ne de nous per cobrir necessitats sorgides arran de la pandèmia.

El butlletí especial COVID-19  pretén deixar constància del que ha suposat, en l’àmbit de l’administració local, aquest nou escenari que s’ha hagut d’afrontar. Un episodi, amb afectacions globals, que ha capgirat totes les previsions per aquest 2020.

El butlletí es pot consultar clicant AQUÍ, el qual  s’anirà actualitzant amb les noves mesures que es vagin adoptant per fer front a la COVID-19.