Les noies del Xon’s Rem Empuriabrava es proclamen campiones de Catalunya de Llagut

Les noies del Xon's Empuriabrava, campiones de Catalunya de Llagut

Els triomfadors del campionat de Catalunya de Llagut que s’ha celebrat a Roses ha estat el Club de Rem Badalona. Han aconseguit la victòria i proclamar-se campions a les categories Veterans, Juvenils, Cadets i Absolut Masculí.

Les noies del Xon’s Empuriabrava, campiones de Catalunya de Llagut

Les vogadores del Xon’s Rem Empuriabrava s’han proclamat, avui a Roses, campiones de Catalunya de Llagut a la categoria Absolut Fèmina. A la final s’han imposat al Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, al Club de Rem Santa Cristina i al Club Nàutic Bétulo de Badalona. Ha estat una final on les noies de Cambrils han disputat la victòria durant tota la regata a les altempordanesas, però en els darrers 500 metres han el llagut d’Empuriabraha agafat la davantera, ensenyant la popa a les de Tarragona per entrar com a guanyadores per tres segons de diferència.

Però els grans triomfadors d’aquest campionat han estat els bogadors del Club Rem Badalona a l’imposar-se en totes les categories masculines menys en una, la d’Infantil. S’han proclamat campions de Catalunya en Veterans, en Juvenils, en Cadets i en l’Asolut.

En Fèminas ho ha hagut cap club que dominés sobre els altres ja que en cada categoria s’ha imposat un equip diferent.

 

Meritòri segon lloc en la Final B del Club Marítim Roses

El Club Marítim Roses ha disputat la final B de la categoria de Cadet Masculí aconseguint una meritòria segona plaça. Un resultat a destacar perquè segons la timoner, Elisabet Pujol, “només hem pogut entrenar dues hores, per la qual cosa em sento molt orgullosa, no només d’aquests joves que han fet un segon lloc a la final B i un sisé a la general, sinó de totes les nostres tripulacions, molt orgullosa”.

Per temps, els joves bogadors de Roses han fet un cinquè lloc, ja que amb 2:47,42 han superat els 2:44,08 que ha invertit l´últim classificat de la final A, el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

Roses es confirma com un dels llocs més adients per la pràctica d’esport nàutics

Després de la celebració de la Setmana Catalana de Vela, el campionat del món i d’Europa de Windsurf, aquest cap de setmana s’ha celebrat a Roses el campionat de Catalunya de Llagut, per això, en l’entrega de trofeus els el principal objectiu que té l’entitat que presideix juntament amb el GEN (Grup d’Esports Nàutics) i l’Ajuntament de Roses “és convertir la badia de Roses en una seu permanent per la pràctica d’activitats esportives de caràcter nacional i internacional “. L’alcalde Carles Pàramo, que ha fet acte de presència per sorpresa a l’entrega de trofeus ha destacat que “els rosincs són gent hospitalària, gent que aprofita el seu mar i el dòna a conèixer, en aquest cas, a tota Catalunya”.

Per la seva  banda, el president de la Federació Catalana de Rem, Miquel Rutllant, ha felicitat i agraït als organizadors rosincs per l’èxit d’aquest campionat de Catalunya.

 

Vela Lleugera Laser Master

I els esports nàutics no acaben a Roses amb el Campionat de Catalunya de Llagut, ja que el proper cap de setmana se celebrarà també el campionat de Catalunya de Vela Lleugera Laser Master. I del 29 de setembre al 5 d’octubre Roses acollirà el campionat Europeu d’aquesta especialitat de la Vela.

[flagallery gid=37 name=Gallery]