Suquet de peix de Rose

Les ulleres no retornades de l’Oficina d’Objectes Perduts de Roses són donades a l’ONG ‘Òptics pel Món’

Policia Local de Roses
Lot d'ulleres donades a l'ONG ‘Òptics pel Món’

Les ulleres tindran una destinació solidària envers la població més pobre del planeta a través d’aquesta ONG

Policia Local de Roses
Lot d’ulleres donades a l’ONG ‘Òptics pel Món’

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses ha fet arribar a l’ONG ‘Òptics pel Món’ un lot integrat per una trentena d’ulleres dipositades a la secció d’objectes perduts de la Policia Local al llarg dels darrers mesos, i que no han pogut estar retornades als seus propietaris. Després de la revisió i reparació del material que ho precisi, l’entitat humanitària les farà arribar als projectes de cooperació internacional i d’intervenció social que ho requereixin.

Les ulleres que la Policia Local de Roses recull a la seva oficina d’objectes perduts i que, un cop finalitzat el procediment corresponent a la identificació i localització dels seus legítims propietaris no han pogut estar retornades, podran gaudir ara d’un nou ús.

Ahir mateix es va fer arribar tot aquest material a Òptica 2000, establiment col•laborador amb aquesta campanya. A partir d’aquí, les ulleres són enviades al centre de reciclatge de la ONG, on és classificat, reparat en cas necessari i distribuït d’acord als projectes que actualment desenvolupa l’entitat.

Òptics pel Món és una ONG que desenvolupa accions solidàries al tercer i quart món des de l’any 1995, dins de l’àmbit professional i docent de l’Òptica i l’Optometria. Un dels projectes desenvolupats és el de Recollida d’ulleres usades per a la seva reutilització en projectes solidaris, d’on tot el material òptic prové de donacions, ja siguin de particulars, d’altres entitats que també fan recollida o d’empreses del sector òptic.