L’Escola de Futbol Platja de Roses quintuplica el nombre de participants

Escola de Futbol Platja de Roses

Monitors i alguns dels participants en el darrer dia de l'Escola de Futbol Platja de Roses

L’Escola de Futbol Platja de Roses ha passat dels 14 nens de la primera edició a comptar un setantena de joves per aprendre aquest esport

Escola de Futbol Platja de Roses
Monitors i alguns dels participants en el darrer dia de l’Escola de Futbol Platja de Roses

Fa tres anys, al 2015, el Club d’Esports  Platja, juntament amb Dani Haro, gestor de l’empresa DH Sports, va inaugurar l’Escola de Futbol Platja a Roses. Una Escola-Casal que va esdevenir una prova pilot i en la que van participar 14 nens.
I ahir divendres va finalitzar, la tercera edició d’aquesta escola, que s’ha desenvolupat durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre.

Una tercera edició que ha quintuplicat el nombre de participants en el seu tercer any, ja que “han participat una setantena de joves d’entre 5 i 18 anys dividits en les categories de Pre-bemjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil”, ha afirmat Haro, tot i que si afegim als dos primers equips del Club d’Esports  Platja, s’enfilen cap als 90 joves que han practicat cada dia el futbol platja al litoral rosinc dins d’aquesta Escola.

Un augment de participants que segons Dani Haro, ha estat degut a “que el Club d’Esports Platja Roses és campió de Catalunya de futbol platja tant en categoria Cadet com en dones, les quals també van quedar subcampiones d’Espanya, i el ressò mediàtic que ha tingut tot això fa que el jovent vulgui participar per saber jugar aquest a futbol”.

I és que la finalitat d’aquesta escola, “a part que els joves es diverteixen, és formar-lo als en el futbol platja impartint conceptes tàctics i tècnics, que res tenen a veure amb el futbol 11”, va assenyalar en Dani.

I si als joves els hi agrada i se’ls hi dona bé formaran part en un futur del primer equip del Club Esports Platja Roses per jugar tant en els campionats de Catalunya com en la Lliga Nacional de Futbol Platja.