Cinema a la Fresca

L’Escola Jaume Vicens Vives inaugura el Carnaval a Roses

Escola Jaume Vicens Vives de Roses
La desfilada de Carnaval de l'Escola Jaume Vicens Vives de Roses

Official Dealer Gas Monkey GarageEls més de 350 alumnes, acompanyats del personal docent, han fet una rua al voltant de l’escola per celebrar el seu propi Carnaval

“Mai havien sortit de l’escola per celebrar el Carnaval, però degut a la Covid ens hem hagut de reinventar i hem decidit sortir a fer una desfilada pels carrers del voltant, ja que era més complicat que les famílies poguessin entrar dins l’escola”, ha assenyalat la directora de l’Escola Jaume Vicens Vives, Elisabeth Ginestera.

Així, els més de 350 joves estudiants d’Infantil i Primària, disfressats amb temàtica de circ han sortit a desfilar al voltant d’aquesta escola de Primària. Presentadors del circ, domadors, lleons, homes forçuts i venedors de crispetes, entre d’altres vestits han sortit de l’escola darrera una carrossa improvisada per agafar el carrer Ponent cap a munt, girar a la dereta pel vial Miquel Coll i Caritg per enfilar fins a la Carretera del Mas Oliva. Pocs metres després la desfilada de disfresses ha girat pel carrer Francesc Sunyer i Capdevila per entrar de nou al centre educatiu.

D’aquesta manera, enguany el Carnaval a Roses ha estat inaugurat per les i els joves estudiants, i el personal docent de l’Escola Jaume Vicens Vives un dia abans de la celebració del gran Carnaval de Roses.