Suquet de peix de Rose

L’Escola Jaume Vicens Vives inaugura el Carnaval de Roses amb un rua pels carrers de la Vila

Carnaval Escola Jaume Vicens Vives
Els carrers de Roses s'han omplert de Carnaval amb la desfilada de l'Escola Jaume Vicens Vives

320 alumnes, de P3 a 6è de Primària, més tot el personal docent han participat a la desfilada de disfresses d’aquest centre educatiu de Roses

Per tercer any consecutiu estudiants i professorat de l’Escola Jaume Vicens Vives han celebrat el Carnaval fora del recinte educatiu. Una iniciativa que es va haver de fer a causa de la Covid, i com que va agradar es va quedar per repetir-se cada any. De fet, va ser tan ben rebuda que després de 2 anys fent el mateix recorregut “enguany l’hem ampliat perquè arribarem gairebé fins a la Residència Pi i Sunyer”, ha afirmat la directora de l’escola, Elisabet Ginestera.

Així, els 320 alumnes de P3 fins 6è de Primària sortint del centre educatiu han tirat pel carrer Ponent amunt fins el vial Miguel Coll i Caritg, i així com en els dos darrers anys giraven per la Carretera del Mas Oliva per agafar el carrer Francesc Sunyer i Capdevila en direcció a l’escola, enguany, han creuat la carretera per enfilar al carrer José Espronceda fins arribar a Alexander Fleming i girar en direcció a l’escola per Tirso de Molina, creuar un altre cop el vial del Mas Oliva i sortir a Francesc Sunyer per anar recte cap l’entrada a l’escola, que ha significat un desfilada de disfresses de gairebé 2 km.

Segons ha explicat la directora, “la temàtica d’enguany del Carnaval ha estat el món animal, així, els més petits, els de P3, s’han disfressat de Pingüins, els de P4 de Xais, els de P5 de Lleons, els de primer de Primària, d’Abelles, de Marietes els de segon curs, de Lloros els de tercer, de Cocodrils els de quart, mentre que els de cinquè han optat per anar de Papallones i els més grans, els de sisè, de Tortugues”. Sens dubte, un món animal ben representat.

Cal a dir que tant els alumnes com tot el col·lectiu de professors i mestres han dedicat més d’un mes, des de la tornada al cole després de la vacances de Nadal, en la preparació del Carnestoltes. Temps necessari per poder elaborar un munt de 9 disfresses diferents i assajar, també, les diferents coreografies que han ballat sense parar els més de 300 participants a la desfilada de l’Escola Jaume Vicens Vives de Roses.