Suquet de peix de Rose

L’Escola Jaume Vicens Vives torna a inaugurar el Carnaval a Roses

Carnaval de Roses 2023
De superherois i superheroines s'han emplenat aquest matí els carres del voltant de l'Escola Jaume Vicens Vives de Roses per celebrar el Carnaval

Per segon any consecutiu, els més de 350 alumnes d’Infantil i Primària, acompanyats del personal docent, han fet una rua al voltant de l’escola per celebrar el Carnaval

És indubtable que la pandèmia va canviar les nostres costums. Sinó totes, algunes. I algunes de les costums que tenia l’Escola Jaume Vicens Vives de Roses era celebrar el Carnaval dins el recinte del centre educatiu, però l’any passat, degut a la Covid, van decidir sortir al carrer a celebrar-ho, “i com va ser un èxit, tant, que les famílies i gent del poble ens van felicitar i, a més, els nens i nenes i el personal docent ho van gaudir molt, vam decidir sortir al carrer cada any per celebrar el Carnaval”, ha explicat de l’Escola Jaume Vicens Vives, Elisabeth Ginestera.

I la rua ha transcorregut pels mateixos carrers que l’any passat, és a dir, han sortit de l’escola per agafar el carrer Ponent cap a munt, girar a la dreta pel vial Miquel Coll i Caritg per enfilar fins a la Carretera del Mas Oliva. Pocs metres després la desfilada de disfresses ha girat pel carrer Francesc Sunyer i Capdevila per entrar de nou al centre educatiu.

Els més de 350 joves estudiants d’Infantil i Primària han escollit enguany com a temàtica per a les disfresses anar de súper herois i súper heroïnes, així, que pels carrers de Roses han desfilat Batman, Superman, Superwomen, el i Thor entre d’altres.

Una desfilada on molts nois del cicle superior han decidit anar disfressats de superheroines per dir, per reivindicar i posar en valor el paper de la dona dins la nostra societat.