L’Escola Jaume Vicens Vives visita l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses
Moment de la visita dels alumnes de Primària de l'Escola Jaume Vicens Vives a l'Ajuntament de Roses

Concretament han estat els alumnes de 3er de Primària de l’Escola Jaume Vicens Vives els que han visitat el consistori rosinc rebuts per l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor d’Ensenyament, Marc Danés

L’Ajuntament de Roses continua amb les visites dels escolars de 3r curs de Primària de la Vila i avui ha rebut un grup d’alumnes de l’escola Jaume Vicens Vives. Enguany, les visites es realitzen en format de grups reduïts, mantenint els grups-bombolla i respectant les mesures de prevenció necessàries.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius de primària de la població, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local. Es destina als alumnes dels cursos de tercer i quart de primària, i serveix per aprofundir la formació que reben entorn al seu municipi.

Durant les sessions, es dona a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, on l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Ensenyament, Marc Danés, ofereixen una breu explicació sobre les funcions de l’Ajuntament i responen les preguntes formulades pels estudiants, i continua amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments.