L’Escola l’Art de Roses té el privilegi d’inaugurar la primera exposició a la nova Sala SUF

L’Escola l’Art de Roses exposa a la Sala SUF
A l'esquerra, la directora de l’Escola l’Art de Roses, Mercè Pérez amb alguns dels i les alumnes que exposen les seves obres a la Sala SUF

Unes 200 obres de 46 alumnes de l’Escola l’Art de Roses es poden visitar des d’ahir, 26 de juny i fins al proper 9 de juliol a la Sala SUF

La Mercè Pérez va obrir la seva Escola l’Art l’any 2009 per donar l’oportunitat a tota aquella persona amb ànima d’artista a poder aprendre totes les tècniques, en aquest cas, de la pintura. 12 anys formant a persones entre el 8 i 80 anys, les quals, de tant en tant, poden ensenyar el seu art al públic en general mitjançant exposicions.

Mostres culturals com la que es va inaugurar ahir, on l’Escola l’Art de Roses va tenir el honor, el privilegi de portar a terme a la nova Sala SUF. Un equipament que ha trigat 7 anys (pels innumerables problemes sorgits en la seva construcció) en acollir un esdeveniment cultural, si exceptuem el concert que es va celebrar ara fa un parell de dies.
D’aquesta manera, “Roses guanya un equipament cultural en el que es podran celebrar moltes activitats diverses i diferents tipologies en ser un espai molt gran, que dona molt de joc”, va afirmar el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, que va ser una de les primeres persones en visitar l’exposició, ja que no va esdevenir una inauguració a l’ús, simplement es van obrir les portes després de guarnir l’espai amb, aproximadament, les 200 obres que es poden contemplar realitzades per un total de 46 alumnes de l’Escola l’Art, una vintena d’adults i la resta tot jovent.

Les obres creades pels més joves “estan fetes en paper, però tocant moltes tècniques, com ara l’aquarel·la, l’acrílic, el llapis i el carbó, entre d’altres, mentre que les realitzades pels adults són totes pintures a l’oli”, va afirmar la directora de l’Escola l’Art de Roses.

I  mentre que els alumnes més joves exposen molta  varietat de temes com paisatges, retrats, bodegons, flors, animals “perquè són exercicis que fem durant l’any a classe”, entre les obres realitzades pels alumnes més grans “hi ha menys varietat perquè els mateixos es trien el tema que volen plasmar en el llenç”, va explicar Mercè Pérez.

Aquesta exposició es pot visitar fins al 9 de juliol totes les tardes de 18 a 22 hores i els diumenges i dilluns també d’11 a 13 hores.

Els alumnes que exposen les seves obres a la nova Sala SUF són Alba B, Alba D, Alba J, Anastasia, Anna Berta, Clàudia, Conxita, Cristina, David, Emma, Ferran, Gabriel, Gema, Iker, Ingrid, Irene, Jin, Jordi, Josep, Júlia, Laia, Lali, Leo, Lídia, Maite, Marisa, Marta, Melanie, Melisa, Meriem, Mònica, Neila, Olek, Pau, Paula, Pere, Regina, Romina, Rosamari, Roses, Rosó, Sofia, Stepan, Tis, Tura, Vicenç i Yating.