L’escriptora Núria Martí participa al Taller de lectura i conversa de Roses comentant la seva obra ‘Set dies al llac’

Oficina de Català de Roses

Els participants del Taller de lectura de la Oficina de Català de Roses amb l'escriptora, Núria Martí (de peus amb el seu llibre al costat de la pantalla)

El Taller de lectura es va dur a terme a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses

Oficina de Català de Roses
Els participants del Taller de lectura de la Oficina de Català de Roses amb l’escriptora, Núria Martí (de peus amb el seu llibre al costat de la pantalla)

Els participants del III Taller de lectura i conversa ‘Fem-la petar amb un llibre’ van compartir ahir divendres una estona amb l’escriptora Núria Martí Constans a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses.

Al llarg de les dues darreres setmanes, les lectores i els lectors del Taller s’han llegit el llibre ‘Set dies al llac’, i ahir va ser el moment d’intercanviar opinions amb l’autora.

Primer, la Núria Martí ha introduït la sessió parlant de les característiques dels llibres de lectura fàcil. A continuació, s’ha centrat en el llibre Set dies al llac i ha parlat del procés de documentació previ al fet d’escriure, de la creació dels personatges, etc. Tot seguit, s’ha obert un torn de preguntes i s’ha establert un diàleg entre ella i els participants, que han quedat encantats d’haver pogut comentar el llibre que havien llegit amb l’autora.

D’altra banda, Núria Martí ha acabat la seva intervenció donant les gràcies als seus lectors, ja que considera que el més gratificant de tot el procés creatiu és poder parlar amb el lector que llegeix les seves obres. Aquest és el moment en què s’adona que ha fet una feina útil.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a Programa de Promoció d’Autors Locals de la Diputació de Girona.