L’Espai de Dones Rhodes de Roses plega per la manca de participació de la ciutadania

Sis anys fa que es va crear aquesta associació relacionada amb el món de la dona. 6 anys organitzant activitats envers les dones, 72 mesos servint de punt de reunió al gènere femení rosinc. 312 setmanes aglutinant accions per tal de dinamitzar la vida cultural de Roses, no només de les dones, sinó de tots els rosinc.
I després d’aquests temps, l’Espai de Dones Rhodes, amb un comunicat, que reproduïm a continuación, fa oficial la desaparició de l’entitat:

“Vàrem iniciar el projecte amb molta il·lusió i, durant aquests sis anys, creiem haver-la fet arribar a la ciutadania de Roses. I és ara, en aquests moments, en que la manca de participació ens fa aturar i passar pàgina. Sense oblidar-nos de l’esforç, l’ajuda i els ànims que hem rebut, ens agradaria donar les gràcies a totes les persones associades, a coŀlaboradores/col.lboradors i a totes les entitats que ens han recolzat durant aquests anys.” 
La Junta de l’Associació Cultural Espai de Dones Rhodes

L´últim acte que portarà l’Espai de Dones Rhodes abans de donar per finalizada, definitivament, la seva activitat serà una festa de cloenda que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre al local de l’entitat, Plaça de l’Àngel, nº 4.