L’Espai Gironès busca 200 models per a la 2ª edició del Model Fashion Show

Espai Gironès

Joves participants a l’edició de l’any passat de l’Espai Model Fashion Show

La 2a edició de l’Espai Model Fashion Show, que presentarà les noves tendències de la tardor-hivern, es durà a terme del 7 al 18 d’octubre

Espai Gironès
Joves participants a l’edició de l’any passat de l’Espai Model Fashion Show

L’Espai Gironès s’omplirà de moda aquest mes d’octubre amb l’Espai Model Fashion Show, un gran esdeveniment que aproparà les noves tendències de la tardor-hivern als visitants.
Aquest acte al voltant de la moda se celebrarà, per segon any consecutiu, del 7 al 18 d’octubre, presentant enguany moltes novetats, de les quals destacar que es busquen 200 models entre els clients de l’Espai Gironès per participar a la passarel·la i poder conèixer així de primera mà el que es portarà la propera temporada.

Càstings programats durant tres dies

I per escollir als i les models s’han programat tres dies: el dimecres 7, el dijous 8 i el divendres 9 d’octubre, que es duran a terme en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del centre comercial (davant de la botiga del C&A) entre les 18 i les 21hores.
A més, s’ha previst tres dies d’assajos: el 12 d’octubre, de les 16 a les 20 hores, i el 13 i 14 d’octubre, de les 17 a les 20 hores.

Els 200 models escollits lluiran les peces de roba de la nova temporada participant en les performances que es portaran a terme per les botigues del centre comercial els dies 15 i 16 d’octubre, de les 18:30 a les 20 hores, i el 17 d’octubre, de les 18 a les 20 hores. .

L’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2015. Així, els clients del centre podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook. A més, els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional i també s’entregarà un premi que anirà a càrrec de l’agència de models Più Bella Models.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts al Fashion Show. Així, el 17 d’octubre es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits els càstings també s’han previst per al 7, 8 i 8 d’octubre (de 18 a 21 hores) i els assajos el 14 d’octubre, de les 18 a les 19 hores.

Totes les actuacions estaran acompanyades per DJ’s de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la 2a edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i de la seva web.