L’Espai Gironès col•labora un any més amb la Fundació Oncolliga Girona

Espai Gironès

Pau Jordà, gerent de l’ Espai Gironès, fa entrega del xec per valor de 1.500 € a la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer

El Centre Comercial de l’Espai Gironès firma un nou acord de col•laboració, per vuitè any consecutiu, per ajudar als malalts de càncer

Espai Gironès
Pau Jordà, gerent de l’ Espai Gironès, fa entrega del xec per valor de 1.500 € a la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer

L’Espai Gironès amb l’objectiu de continuar donant suport a la important tasca d’ajuda als malalts de càncer i els seus familiars que està duent a terme la Fundació Oncolliga Girona va signar ahir un nou acord de col•laboració amb aquesta entitat.
Un conveni que van formalitzar la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer , i el gerent de l’ Espai Gironès, Pau Jordà, mitjançant l’entrega simbòlica d’un xec per valor de 1.500 euros.

Al 2008 l’Espai Gironès va signar el primer conveni amb la Fundació Oncolliga, el qual l’ha anat renovant-lo cada any. Vuit anys en els quals el centre comercial gestionat per Multi Spain Management S. A. ha acollit nombroses i variades activitats de conscienciació sobre la malaltia i d’ajuda a la Fundació, com ara exposicions de fotografia, subhastes benèfiques i maratons de ball.

La Fundació Oncolliga Girona és referent a les comarques de Girona en el suport a les persones afectades pel càncer, intentant fer més fàcil el dia a dia als qui pateixen directament la malaltia i als qui estan al seu voltant. És per això que l’Espai Gironès s’ha volgut implicar en les seves accions de la mateixa manera que ho ha fet amb altres institucions que també treballen per millorar el benestar dels gironins i en el progrés de les comarques de Girona com ara Càritas Diocesana de Girona, la Fundació Jaume Casademont o la Fundació Astrid 21.

Espai Gironès
Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona, i a peu de l’autopista AP-7. La seva excepcional ubicació li permet generar una zona d’influència directa amb més de 400.000 habitants i una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any.

Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície, distribuïts en dues plantes amb operadors líders com Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Miró, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

Multi Spain Management
Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, capdavanter en la promoció immobiliària i gestió de centres comercials a Europa i Turquia. A més, el grup té altres empreses subsidiàries dedicades a la gestió d’actius i propietats, inversió i rehabilitació de projectes.
Multi Spain Management gestiona projectes a 8 països amb més de 5.000 rètols comercials i 2.000.000 m² de superfície, rebent més de 300 milions de visitants cada any.