L’Espai Gironès consolida el creixement amb un increment del 2’5% de les vendes el 2015

Espai Gironès
Interior de l'Espai Gironès / arxiu

El Centre Comercial va rebre més de 9 milions de visitants durant el 2015 i arriba al 98% d’ocupació dels locals

Espai Gironès
Una vista de l’Espai Gironès

L’Espai Gironès , que  aquest 2015 ha celebrat el seu desè aniversari,  s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona i les dades del balanç de l’any passat confirmen la tendència a l’alça pel que fa al creixement econòmic. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior. Al 2014 les vendes van créixer un 3’2 % respecte al 2013.

Els sectors que més han crescut  durant el 2015 són la restauració, el de parament i complements per la llar i l’oci.
Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 98% de l’ocupació total. 

La campanya solidària de Nadal  “Aquest Nadal tots hi guanyem!”que l’Espai Gironès ha impulsat, en col·laboració amb cinc clubs esportius gironins, per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social ha estat un èxit. S’ha arribat als  11.017 punts solidaris, aconseguint d’aquesta manera superar l’objectiu proposat. Aquests punts solidaris es convertiran 11.017 euros que es lliuraran a Caritas perquè els destini al seu programa SIE per afavorir, a través de l’esport, la integració de joves en risc d’exclusió social.  També s’han recollit  474 productes alimentaris per al Banc dels Aliments.