L’Espai Gironès regala 6 targetes de 100 euros cada una pel Black Friday

Interior de l’Espai Gironès

Les botigues del centre comercial oferiran durant la setmana descomptes que aniran del 20% fins al 50%

L’Espai Gironès regalarà des del proper dilluns 21 de novembre fins al dimecres 23 de novembre dues targetes de 100 euros cada dia a les dues primeres persones que s’acostin al Punt d’Informació amb un màxim de tres tiquets de compra que sumin almenys 75 euros. Les sis targetes que es regalaran seran vàlides fins el 31 de desembre de 2023, per gastar a botigues, restaurants, cinemes i benzinera del centre comercial.

Amb aquesta acció, l’Espai Gironès se suma al Black Friday, per retornar als clients l’aposta pel centre. Algunes botigues ja han començat aquesta setmana a oferir descomptes i la setmana vinent pràcticament totes se sumaran a la campanya, amb descomptes que aniran del 20 fins al 50%.

Des del centre comercial es veu el Black Friday “del tot consolidat” i no s’espera que tingui cap impacte sobre la campanya de Nadal, ja que es tracta de compres diferents. En el mes de novembre, aquesta iniciativa serveix per incentivar i millorar les vendes.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Exit mobile version