L’espectacle infantil ‘Un bosc de cames’ inicia la programació teatral de tardor-hivern de Roses

Teatre Municipal de Roses

Un moment de l'obra 'Un bosc de cames' de Farrés i Companyia

En coincidir en el primer diumenge de mes el teatre dirigit al públic infantil va ser el protagonista de l’estrena de la programació teatral

Teatre Municipal de Roses
Un moment de l’obra ‘Un bosc de cames’ portada a Roses per l’Associació Optimist

Tres mesos d’espectacles per a tots els públics i amb preus assequibles per a tothom es van iniciar el passat diumenge amb l’obra de teatre infantil ‘Un bosc de cames’, programada per l’Associació Optimist. “Us donem la benvinguda a una nova temporada i gràcies a tots per ser-hi aquí un any més, i simplement dir-vos que ens trobareu aquí el primer diumenge de cada mes, i ara uns deixem amb la primera de les tres obres programades pel que resta d’any, Un bosc de cames”, van dir les noves responsables d’Optimist, Maria Rodríguez, Maria Alcaide i l’Elisenda Durany que han agafat el relleu de la Fina Puigdomènech, la Yanna Arjona i en Francesc Giner, que a l’abril ja van anunciar que després de 20 anys al capdavant era el moment de fer un pas enrere en la programació de teatre infantil a Roses.

‘Un bosc de cames’,  de Farrés Brothers i Companyia, va tractar d’una nena que es perd entre una multitud en una estació de tren, després que la gent comencés a omplir l’andana degut a que el comboi anava amb retard. Ella només veia persones i més persones, i com era petita només veia cames. Cames llargues, cames primes, cames gruixudes, cames amb pèls, o sense, cames atlètiques, cames esquifides, cames amb varius… Tota classe de cames era les que veia menys les del seu pare, que no el trobava per enlloc. I tot això li passava el primer cop que anava a l’estació per fer el seu primer viatge en tren. Va passar per un moments de por, però per sort va conèixer a varies persones, entre d’elles el cap d’estació, que el van ajudar a trobar el seu pare.

Una història que va acabar amb un final feliç que va donar per inaugurada una temporada teatral que continuarà aquest proper dissabte, 8 d’octubre, amb el musical ‘TNT, Vaya Show!’ i d’altres espectacles que, com s’esmentava al principi d’aquesta informació, van dirigit a tota mena de públic i a tot tipus de butxaques, ja que és una programació teatral pensada per a tothom.