L’espectacle ‘Troia, una veritable odissea!’ arriba aquest diumenge al Teatre de Roses

Teatre Municipal de Roses

30 intèrprets pugen a l’escenari del Teatre Municipal de Roses aquest diumenge a ‘Troia, una veritable odissea!’

Teatre Municipal de Roses‘Troia, una veritable odissea!’ és un espectacle sense text, amb una posada en escena i musical potent, expressiva i molt plàstica. que ressegueix els relats relats de La Ilíada i L’Odissea, i en què els 30 intèrprets de Cor de Teatre ofereixen amb les seves veus un viatge per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a capella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

L’espectador reviu al llarg de la representació el món de l’Olimp i els seus déus, el conjur de l’amor d’Helena i Paris, assisteix en directe a la Guerra de Troia i acompanya Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca on l’esperen Penèlope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme.

Les darreres entrades disponibles, al preu de 15 €, per a la representació que tindrà lloc aquest diumenge 17 de febrer, a les 18 h  es poden adquirir clicant AQUÍ, o bé presencialment a les taquilles del teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.