L’espectacle ‘Volta de Roda’, obre la programació de teatre infantil a Roses

Optimist

Ernest Tarradas, Joan Sabatés, Kike Ferragut de la Companyia Chapertons

Aquest 5 d’octubre Optimist inaugura la programació de tardor de teatre infantil que es portarà a terme el primer diumenge de cada mes

Optimist
Ernest Tarradas, Joan Sabatés i Kike Ferragut, de la Companyia Chapertons

La companyia Chapertons serà l’encarregada d’obrir la programació de tardor del teatre infantil que Optimist organitza al Teatre Municipal de Roses el primer diumenge de cada mes. Amb el seu espectacle Volta de Roda, la companyia transportarà el públic infantil i adult d’una banda a l’altra del món. La funció tindrà lloc diumenge 5 d’octubre, a les 12 h.

El preu de l’entrada és de 5 €.

‘Volta de Roda’

En el fons d’un taller fosc, un munt de rodes i tres mecànics perduts en els seus somnis… Les rodes juguen, parlen i viatgen. A Volta de roda, Chapertons, grans mags del riure ens transporten d’una banda a l’altra del món, amb un espectacle que passa com un llibre desplegable, entremaliat i juganer.

Com un bell àlbum de viatges, on es gesticula, balla i riu. Un somni que no et deixa indiferent. Els Chapertons són tres esplèndids pallassos sense més artifici que un desacostumat talent per al joc. Tres nens proletaris tancats amb una sola joguina: els pneumàtics. A l’escenari aquestes criaturers fràgils, fantàstiques, rebels i contestatàries que són els Chapertons inflaran, jugaran i rebentaran els grans i eterns mites de sempre.

Intèrprets: Ernest Tarradas, Joan Sabatés, Kike Ferragut

Tècnica d’escenari: Bea Castelló

Tècnic de llum i so: Sergi Calonge

Disseny de llum: Sergi Quinsa

Atrezzo: Joke

Vestuari: Montse Cisa & Mariona Millet

Coreografia: Bibiana Morales

Idea, direcció i producció: Chapertons Còmic

Teatre

Entrada: 5 euros

Organitza: Optimist

Col·labora: Ajuntament de Roses