L’esperit nadalenc encén les llums de Nadal de Roses

Encesa llums de Nadal de Roses

Polítics de l'equip de goven i l'oposició de Roses van encendre conjuntament les llums de Nadal

CiU, de l’equip de govern de Roses, i ERC, el principal grup de l’oposició encenent les llums Nadal de Roses

Encesa llums de Nadal de Roses
Polítics CiU i ERC, de l’equip de goven i l’oposició de Roses, van encendre conjuntament les llums de Nadal

Arriba el Nadal i ja no hi ha rivalitat política a Roses. I si la hi ha, es deixa de banda. Aparcada. És el que van demostrar ahir els polítics de CiU, l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández, els quals formen part de l’equip de govern, i els regidors d’ERC, Joan Plana, Èric Ibáñez i Vero Medina, membres del principal grup de l’oposició.

Tots plegats van prémer el botó que encenia tota la lluminària nadalenca de Roses, és a dir, 305 figures en una quarantena de carrers de la Vila que s’han distribuït entre el centre de la vila, les principals vies d’accés i les urbanitzacions, així com també vuit rotondes i diferents edificis públics, com són el Mercat Cobert, l’Ajuntament, el Teatre Municipal, l’Església, o el recentment renovat edifici de la Policia Local.
La majoria de les llums “son bombetes LED, exceptuant les espelmes que hi ha ubicades al port, tot i que també son de baix consum, i que representen un canvi, el qual hem portat a terme durant els darrers anys amb una inversió d’uns 15.000 euros per canviar poc a poc totes les llums per altres de baix cost energètic. Enguany és el primer en que totes les llums son de baix consum, per tant l’estalvi econòmic serà important”, va assenyalar Mindan.

Arbres decorats també amb llums LED completen, completen l’ornamentació nadalenca de Roses.