L’esperit nadalenc envaeix les llars de Roses amb arbres i pessebres

Foto familia del guardonats amb les autoritats polítiques de Roses

El sisè concurs de pessebres i arbres de Nadal va fer que els rosincs traguessin a relluir la seva creativitat per decorar casa seva amb pessebres i arbres nadalencs i optar, així, als premis del sisè concurs organitzat per l’Ajuntament de Roses

Foto familia del guardonats amb les autoritats polítiques de Roses
Foto de familia del guardonats amb les autoritats polítiques de Roses

Un total de 12 treballs es van presentar a la sisena edició del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal. El passat dimarts, 18 de desembre, de 18.00 h a 21.00 h el jurat ha visitat totes les obres per tal d’avaluar els pessebres i arbres de Nadal.

El jurat d’aquesr concurs va estar composat per:

  • Sílvia Useros, regidora d’Ensenyament
  • Juan Manuel Fernández, regidor de Carnaval i Festes
  • Jordi Sastre, tècnic de Festes
  • Martí Parada, Departament de Comunicació i Premsa
  • Edgar Tarrés, artista local.

Seguint els criteris de valoració establerts a les bases, en els quals es valora amb un màxim de 2 punts aspectes com l’originalitat, la complexitat, les tècniques i els materials emprats, on es donava un valor afegit a l’utilització de materials reciclats, el jurat va a puntuar de la següent manera els treballs presentats:

Un cop feta la valoració, els guanyadors del concurs de pessebres i arbres de Nadal van ser els següents:

PARTICIPANT

CATEGORIA

PREMI

PUNTS

Roser i Ernest Rull Pessebre infantil Lot de llibres valorat en 100 euros i passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal 2012-2013. 

 

20

Miquel Sánchez Arbre infantil Lot de llibres valorat en 100 euros i passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal 2012-2013.

 

30,5

Sandra García       Pessebre juvenil Lot de llibres valorat en 100 euros i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal

 

15

Claudia Marina      Arbre juvenil Lot de llibres valorat en 100 euros i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal. 

 

30

Mercè Pérez Pessebre adults Lot de llibres valorat en 100 euros i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal.  

26

Sílvia MandriLaura Marina Arbre adults Lot de llibres valorat en 100 euros i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal.

 

34,5

Residència Pi i Sunyer Arbre especial 2 lots de llibres valorats en 100 euros cadascun.

 

31

Accèsit de l’Arbre juvenil per a Tramutanets

El jurat va valorar molt positivament l’esforç i l’esperit de superació demostrat en l’elaboració de l’arbre de Nadal, i considera que els seus autors són mereixedors d’un accèssit que consisteix en 3 passis d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal 2012-2013 i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal.

Accèsit del Pessebre infantil per a Miquel Àngel Karell

El jurat va considerat que la bona configuració del pessebre presentat es mereix un accèssit que consisteix en un passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal 2012-2013.

Accèsit del Pessebre infantil i Arbre juvenil per a Georgina, Quim i Pol Viñuela

El jurat va valorar positivament el tarannà participatiu dels tres germans i el conjunt de les obres presentades, un arbre i un pessebre. Per aquests motius ha considerat que són mereixedors d’un accèssit consistent en dos passis d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal 2012-2013 i una tarjeta amb 5 entrades per la Piscina Municipal.

[flagallery gid=61 name=Gallery]