L’esperit nadalenc protagonitza l’encesa de llums de Nadal de Roses

Encesa de les llums de Nadal de Roses

Nens i nenes de Roses amb l'alcaldessa Montse Mindan van pitjar el botó que va encendre les llums de Nadal de l'Avinguda de Rhode

L’encesa de llums de Nadal de Roses va estar acompanyada per una cantada de Nadales per part d’un grup de nens i nenes amb la cantant Àngels Ortiz amb el testimoni d’un cagatió

Encesa de les llums de Nadal de Roses
Nens i nenes de Roses amb l’alcaldessa Montse Mindan van pitjar el botó que va encendre les llums de Nadal de l’Avinguda de Rhode

L’encesa de llums de Nadal de Roses sempre s’ha portat a terme com un acte protocol·lari amb la participació només dels representants de torn de l’Ajuntament.

I ja l’any passat, amb l’aparició espontània d’un grup de nens i nenes a la rotonda de l’estació d’autobusos, on es va dur a terme l’encesa, va fer esdevenir un acte amb un caliu més fraternal i un esperit més nadalenc.

I aquest esperit nadalenc és el que va protagonitzar el passat dimarts l’encesa de llums de Nadal de Roses, ja que “recordant la de l’any passat vam pensar en fer alguna cosa al respecte, i aprofitant que el departament de Festes ha contractat a la cantant Àngels Ortiz per animar els carrers cantant nadales els dies de Nadal, el vam demanar per si volia participar a l’encesa de llums per cantar nadales amb la mainada”, va manifestar l’alcaldessa de Roses.

I l’encesa de llums de Nadal es va portar a terme a la plaça Catalunya perquè el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández, va considerar convenient perquè “hem posat nova lluminària a l’Avinguda de Rhode a tocar a la plaça, que seran les que donaran el tret de sortida de l’època de Nadal a Roses”.

Una lluminària que, com va certificar el regidor, és totalment de tecnologia LED, amb el que això suposa d’estalvi energètic.