L’esport a Roses, molt més que per divertir-se, mantenir-se en forma i tenir salut

‘Eduquem tot fent esport’
L'alcaldessa Montse Mindan i la regidora d'Esports , Vero Medina, amb l'escut de Roses practicant bàsquet, handbol, futbol, voleibol i natació

Roses enceta una campanya que sota el títolEduquem tot fent esport’ vol impulsar els valors humans i el foment d’actituds positives, respectuoses i actives durant la pràctica de l’esport

Aquesta campanya, que s’estendrà a tots els equipaments esportius municipals i serà de llarg recorregut, ja que es realitzarà durant els 10 mesos que duren les temporades esportives, té com a protagonista a l’escut de Roses convertit en esportista.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Esports, Verònica Medina, han presentat aquest matí la campanya ‘Eduquem tot fent esport’, la qual s’estendrà a tots els equipaments esportius municipals, tindrà un desenvolupament llarg en el temps, ja que es realitzarà durant els 10 mesos que duren les temporades esportives, i té com a protagonista a l’escut de Roses convertit en esportista de diferents disciplines, coma ara natació, handbol, bàsquet, futbol i voleibol per transmetre els valors de la campanya..

I és que l’escut de Roses protagonitzarà els vinils, lones i diferents suports situats estratègicament en els diferents equipaments esportius municipals, els quals seran els encarregats d’incorporar un nou missatge cada 15 dies,. La voluntat és que aquests missatges arribin a petits i grans per tal de contribuint a potenciar valors com el treball en equip, l’esforç, el respecte, la solidaritat, l’empatia  ‘una manera simpàtica i engrescadora.

Medina ha destacat durant la presentació que aquesta campanya vol “aprofitar la capacitat educativa i social que té l’esport com a instrument per millorar la qualitat de vida a Roses i per esdevenir una població transformadora. L’esport és salut, però també el pont per poder treballar col·lectivament en un projecte de ciutat cohesionada i participativa”.

Per la seva part, Mindan, ha incidit en la necessitat “de buscar un equilibri entre la competició i el saber gaudir d’unes activitats que es realitzen en grup, fent equip, i on treballar uns bons valors és una tasca en la qual hem d’intervenir tots col·lectivament: jugadors, famílies, entrenadors i àrbitres”.