L’Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus sorteja una estada d’una setmana amb hotel i activitats per a una família

Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus

Punt d'informació de l’Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus

Una iniciativa de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus en adhesió a l’Any de Turisme Familiar

Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus
Punt d’informació de l’Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, adherint-se a l’Any de Turisme Familiar que celebra enguany l’Agència Catalana de Turisme, ha creat unes butlletes amb quatre idiomes (català/francès i castellà/anglès) per mitjà de les quals se sortegen unes vacances per a l’any vinent a Roses per a una família. Les butlletes les reparteixen els informadors del punt d’informació.

El sorteig, que és el primer d’aquestes característiques que s’impulsa des de l’Estació, consta d’una estada de 7 nits a un hotel de categoria mitjana amb esmorzar inclòs per a dos adults i dos nens, 6 menús, tiquets pel parc aquàtic Aquabrava, excursions marítimes amb els Blaus de Roses i el Don Pancho, minigolf, tren turístic, bodega Coll de Roses, Parc de papallones i aus i Segway. El sorteig es portarà a terme el 30 de setembre des del punt d’informació.

Aquestes butlletes s’han d’omplir amb el nom, cognom, localitat, telèfon i correu electrònic del participant i emplenar un petit qüestionari de la seva estada a Roses. El repartiment ha començat al juliol i s’allarga durant l’agost i setembre des del punt d’informació de l’Estació Nàutica. L’objectiu d’aquest sorteig és potenciar el turisme familiar, premiar una família i fer un estudi de mercat dels visitants de Roses durant aquests mesos d’estiu. També permetrà augmentar la base de dades de l’Associació per a l’enviament de newsletters i butlletins durant tot l’any.