L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus present al Saló Internacional del Turisme de Catalunya a Barcelona

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

Miquel Gotanegra al Saló Internacional de Turisme de Catalunya a Barcelona

Aquest matí s’ha portat a terme la presentació de cadascuna de les Estacions Nàutiques de Catalunya           

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
Miquel Gotanegra al Saló Internacional de Turisme de Catalunya a Barcelona

Un any més l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus participa al Salo Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), la fira més important del turisme que es celebra a Catalunya. El SITC s’ha inaugurat avui i romandrà al Palau Firal de Montjuic de Barcelona fins el diumenge 21 d’abril.

El seu president Miquel Gotanegra ha tingut l’oportunitat de presentar, aquest matí,

l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus a tots els assistents al Saló del Turisme (SITC), i ha aprofitat per promocionar l’oferta turística de l’entitat que dirigeix, així com de la propera Festa del Mar que es desenvoluparà el cap de setmana 1 i 2 de juny.

De fet, durant el matí d’aquest divendres l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya ha presentat els nous productes han exposat els seus nous productes que es comercialitzaran amb el pla d’accions 2013 de cada una d’elles.

Dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme i juntament amb l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC), de les quals en formen part les estacions de l’Estartit-Illes Medes, Santa Susanna, Vilanova i la Geltrú, Costa Daurada i Sant Carles de la Ràpita-Delta Ebre, l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus promocionarà una de les badies més boniques del món, Roses, el Parc Natural del Cap de Creus i tot el se entorn.
La presencia de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus  a Workshops, Fires nacionals i internacionals i Networkings, entre d’altres, així com la seva participació en Famtrips, Prestrips o Blogtrips, és una estràtegia que l’entitat rosinca realitza al llarg de tot l’any, la qual cosa fa que la promoció de la badia de Roses sigui constant tant arreu de l’estat espanyol com per tota Europa.