L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus promociona el litoral rosinc a la Dive Travel Show

Estand al Dive Travel Show de la Associació Espanyola de Estaciones Nàutiques

Aquest passat cap de setmana, de l’1 al 3 de març, es va celebrar el Dive Travel Show, Fira internacional de busseig, viatges i turisme sostenible. Una mostra en que l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus va ser-hi present  per tal de donar a conèixer el litoral rosinc com a marc incomparable per a l’immersió

Estand al Dive Travel Show de la Associació Espanyola de Estaciones Nàutiques
Estand al Dive Travel Show de la Associació Espanyola de Estaciones Nàutiques

L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus va participar, aquest cap de setmana, a la cinquena edició de la Dive Travel Show, una fira dedicada al busseig que es va celebrar al Pavelló La Pipa de la Casa de Camp de Madrid.

Aquesta mostra, relacionada també amb viatges i un turisme sostenible i organitzada per la revista “Buceadeores”, ha estat enguany dedicada especialment a la lluita per un mar net sota el lema “Per un mar sense plàstics”, amb una exposició realitzada amb materials reciclats extrets del mar.

L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus va ser-hi present gràcies a la Associació Espanyola de Estaciones Nàutiques” dins un estand de 21 m2 a la zona centre del saló firal. “Una oportunitat, segons el seu president, Miquel Gotanegra, que ens va donar l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques per tal de donar a conèixer la badia de Roses i l’entorn del Parc Natural de Cap de Creus com un dels millors llocs del món per realitzar immersions, a la vegada de poder mostrar la gran varietat d’esports nàutics que es poden practicar al litoral rosinc gràcies a les instal·lacions de que disposa el Port Esportiu de la Vila”.

Material gràfic de l'Estació Nàutica Roses – Cap de Creus
Material gràfic de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus

Amb la presència de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus a la Dive Travel Xou amb empreses d’immersio que formen part del club selecte d’Estacions Nàutiques, ja són tres els mesos que, pràcticament de manera consecutiva l’entitat rosinca es present en diferents salons i fires nàutiques arreu Europa per tal de promocionar la badia de Roses, “l’objectiu de l’Estació Nàutica, afirma Gotanegra, és, a banda d’aconseguir que Roses sigui un dels referents per a la pràctica dels esports nàutics de la mediterrània, assolir que sigui un referent també en quant a la celebració de clínics en el món de la vela i la immersió, el que comportaria estades de visitants al llarg de l’any a Roses”.

Per això, la presència de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus en el Saló Nàutic de Paris del passat mes de desembre, o el Saló Nàutic de Düsseldorf, que va tenir lloc al gener, són de vital importància per a l’entitat que presideix Miquel Gotanegra.