L’Estació Nàutica de Roses promociona el Turisme Familiar de la Costa Brava a Navarra

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

El comercial de l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Josep Anton Massagué atenent a ciutadans de Pamplona

L’Estació Nàutica ha fet difusió del Turisme Familiar de la Badia de Roses i la Costa Brava entre els ciutadans de Pamplona

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
El comercial de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Josep Anton Massagué, atenent a ciutadans de Pamplona

El passat cap de setmana l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha estat promocionant la Badia de Roses i la Costa Brava en una acció publicitària de públic la qual va tenir nombroses peticions d’informació i també peticions de pressupostos per visitar el nostre territori.

L’Estació Nàutica va ser-hi present amb motiu d’una jornades de promoció que va organitzar Turisme de Catalunya a la capital navarresa de Pamplona. Jornades que es van encetar el passat divendres, dia 29, amb un show cooking amb les principals agències de viatges i operadores regionals on van poder degustar la gastronomia catalana mentre, per una altra banda, s’establien reunions de negocis.

Paral·lelament, al Parc de la Taconera, ubicat al centre de Pamplona, l’Agència Catalana de Turisme va instal·lar una carpa amb jocs infantils enfocat a la promoció del club de mercat de turisme familiar, on l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya hi va ser present amb un estand propi..

La promoció desenvolupada per l’Estació Nàutica a Navarra ha estat una acció enfocada al Turisme Familiar pel públic pamplonès, que tradicionalment ha escollit Catalunya i, concretament, la Costa Brava, com a destí favorit alhora de fer les seves vacances.