Inici Actualitat L’Estadi Municipal de futbol del Mas Oliva de Roses ja té coberta...

L’Estadi Municipal de futbol del Mas Oliva de Roses ja té coberta nova

Aspecte que presenta la nova coberta de l'estadi municipal del Mas Oliva

Han acabat  les obres de substitució de la coberta de l’Estadi Municipal, amb les quals es prossegueix en la millora de la zona esportiva de Roses

Aspecte que presenta la nova coberta de l’estadi municipal del Mas Oliva

La nova coberta de l’estadi municipal de futbol del Mas Oliva, camp on juguen com a local tots els equips de l’Agrupació Esportiva Roses, i que resguarda al públic de les inclemències meteorològiques, ja és una realitat.

Substitució de la coberta necessària

La substitució de la coberta del camp de futbol del Mas Oliva ha estat necessària “perquè el sostre estava fet d’uralita, material actualment està prohibit, a part que presentava problemes d’entrades d’aigua per falta d’estanqueïtat i pel trencament de diversos materials de la coberta”, ha assenyalat el regidor d’Esports.

Així, els treballs han consistit en l’enretirada de l’antiga coberta de fibrociment per substituir-la per una de nova de panell amb xapa amb 720 m2 de superfície. Uns treballs que s’han aprofitat per fer el sanejament dels pilars de formigó existents, renovar les instal·lacions d’enllumenat i de megafonia, i re-col·locar les càmeres exteriors existents.

Executada en el temps inicialment previst

La coberta del camp de futbol municipal del Mas Oliva ha estat substituïda en el termini previst, és a dir, quatre mesos, “sí, podem dir que ha estat una de les obres que ha complert amb el termini d’execució que ens havien dit”, ha manifestat un satisfet regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández, donat que al llarg d’aquesta legislatura ha hagut molta “mala sort” en aquest sentit, “perquè hem presentant molts projectes, però no hem pogut anunciar que han finalitzat en el termini que s’havia previst inicialment, de tal manera que sembla que hi hagi una mà negra pel que fa a qualsevol obra municipal”.

Substitució de la gespa artificial

Ara, per donar compliment a tots els projectes que l’equip de Govern de Roses havia previst en aquest legislatura només falta canviar la gespa artificial del terreny de joc, la qual no s’ha pogut portar a terme per problemes aliens a l’Ajuntament. Un canvi de gespa “que es farà efectiu en finalitzar la temporada actual de futbol”, ha afirmat el regidor d’Esports.

Això serà, però en la ja nova legislatura municipal.

Exit mobile version