L’estadi municipal del Mas Oliva de Roses estrena una nova i millor entrada d’accés al camp

Estadi Municipal del Mas Oliva

La nova entrda a l’estadi municipal del Mas Oliva i els nous serveis públics de la Pista Poliesportiva

Una nova entrada que millora l’accessibilitat al camp i a on a la seva part inferior s’han ubicat els serveis públics de la Pista Poliesportiva del Pavelló Municipal d’Esports

La zona esportiva de Roses millora any rere any. L’últim exemple d’aquesta millora ha estat l’execució dels dos darrers projectes que estaven en marxa i que aquesta mateixa setmana ja han vit la seva execució.

El primer, el més visible, es tracta de la construcció d’un nou accés a l’estadi municipal del Mas Oliva “que millora l’accessibilitat a aquest camp amb la incorporació d’una rampa dirigida a persones amb mobilitat reduïda”, ha afirmat la regidora d’Esports, Vero Medina.
I el segon, és la construcció de serveis públics a la part inferior de la construcció d’accés al camp, per a la utilització dels usuaris de la Pista Poliesportiva del Pavelló Municipal d’Esports, la qual cosa “donarà una autonomia de la qual abans mancava aquesta pista quan una persona tenia necessitat d’anar al bany, ja que havia d’anar als lavabos del camp de futbol o del pavelló d’Esports”, ha explicat Medina.

El nou edifici de serveis està dotat d’una superfície de 120 m2 i està situat junt a la façana lateral de la Pista Poliesportiva. Està distribuït en 4 mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul conté 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos.

Amb aquest projecte es dona continuïtat a l’adequació de la Pista Poliesportiva, que l’any 2010 es va cobrir per respondre la demanda creixent en l’ús d’instal·lacions esportives a la població. Per ampliar la seva funcionalitat, durant l’any 2013 s’hi van dur a terme una sèrie d’actuacions fins a convertir-la en pista polivalent, apta per a la realització d’esdeveniments múltiples, a més dels purament esportius. Ara, la incorporació del nou edifici de serveis higiènics que permetrà albergar esdeveniments i espectacles de gran capacitat, reforça aquest caràcter multifuncional de l’espai.

El pressupost amb què ha comptat l’execució de la creació del nou accés al camp de futbol municipal i del serveis públics de 311.360€