L’Estanc Marín de Figueres dóna gairebé 35.000 euros per una quiniela de 14 resultats

Estanc Marín

Lluís de Anguera assenyalant la quantitat d'euros que rebre un client seu per encertar 14 resultats de la quiniela

El figuerenc afortunat només va fallar el ple al 15 de la quiniela de diumenge passat

Estanc Marín
Lluís de Anguera assenyalant la quantitat d’euros que rebre un client seu per encertar 14 resultats de la quiniela

Va fer una aposta “de 8 euros amb 2 dobles i només va fallar el ple al 15, per tant va encertar 14 resultats que li han aportat un total de 34.598 euros”, explica Lluís de Anguera, que juntament amb la seva mare, Elena Marín, l’Estanc Marín ubicat al carrer Narcís Monturiol, nº 11, de Figueres.

El ple al 15 era el partit que enfrontava al Getafe contra el Reial Madrid, el qual no va posar com a guanyador al conjunt blanc. Tot i això, l’afortunat figuerenc va voler agrair, d’alguna manera, als propietaris de l’estanc, la seva fortuna, “però el vam dir que el millor agraïment és que sigui un client fidel del nostre establiment, i ho és, perquè ens ve a comprar des que estàvem situats a la Rambla”, afirma en Lluís.

Un estanc acostumat a repartir premis

L’Estanc Marín no és la primera vegada que reparteix milers d’euros entre els seus conciutadans. De fet en el dos últims anys, des de la loteria de Nadal de 2013, on va donar un cinquè premi, fins aquesta quiniela del passat diumenge, 18 de gener de 2015, ha repartit entre els ciutadans de Figueres més de 100.000 euros, concretament un total de 104.598 €.

Això pel que fa als dos darrers anys, però cal destacar que el que portem de segle XXI aquest estanc ha ruixat, entre l’Euromillones, la quiniela, la loteria de Nadal i la Primitiva, la capital de l’Alt Empordà amb tota una pluja de diners. Tants com 1 milió 297.297 euros.