Suquet de peix de Rose

L’Estat condiciona el camí de ronda de Llançà entre la Farella i el Morret

Camí de ronda de LLançà
Camí de ronda de LLançà

L’obra, que ha tingut un pressupost de 80.000 €, ha anat a càrrec del Servei de Costes de Girona

Camí de ronda de LLançà
Camí de ronda de LLançà

El Cap de Costes a Girona, Jordi Planella, va assistir ahir a la inauguració de dos trams del camí de ronda de Llançà. Els trams en qüestió són els de la Farella i el del Morret, en els quals s’han portat a terme durant els darrers 5 mesos les obres de les obres d’acondicionament amb un pressupost de 80.000 €, dels qual s’ha fet càrrec el Servei de Costes de Girona.

Jordi Planella va afirmar que “aquests trams es trobaven en un estat perillós pels vianants ja que el seu traçat transcorria just per sobre del penya-segat sense barana i amb un terreny molt erosionat, cosa que ja havia provocat més d’un accident”. Segons Planella “era urgent actuar i s’ha fet amb la col•laboració de l’Ajuntament de Llançà”.

El Cap de Costes a Girona va explicar que “l’obra ha consistit en el rentranqueig del propi camí, la seva ampliació a 2 metres, s’ha equipat amb una barana de fusta a la banda de mar, un muret de formigó i una tanca de malla de simple torsió en la part interior dels dos trams, també s’hi ha instal•lat una passera de fusta, per salvar un vano de 6 metres de llum en l’accés a una de les finques veïnes”. Planella també va destacar que “el paviment és de sauló compactat i en els llocs amb pendent és de pedra. En la mateixa actuació s’han condicionat els accessos a les cales de la Farella i el Morret”.