L’estatge de Gospel d’Emmanuel Djob a Roses esdevé un èxit de participació

Estatge Gospel Emmanuel Djob a Roses
Gairebé 200 persones van omplir un dels salons de l'hotel Sant Marc en l'estatge de Gospel d'Emmanuel Djob

La majoria dels participants van venir expressament des de França per viure i gaudir del gospel d’Emmanuel Djob

Estatge Gospel Emmanuel Djob a Roses
Gairebé 200 persones van omplir un dels salons de l’hotel Sant Marc en l’estatge de Gospel d’Emmanuel Djob

Finalment van ser al voltant de 170 persones les que van participar i gaudir de l’estatge de Gospel ofert pel músic amb més prestigi en l’actualitat d’aquest gènere de música a Europa, Emmanuel Djob.

Organitzat per Music Support Air, divisió a Roses de Support Air International, empresa especialitzada en la organització i comunicació d’esdeveniments internacionals, l’estatge es va desenvolupar durant el dies 18 i 19 d’abril a l’hotel Sant Marc de Santa Margarida, on els participants, provinents de França així com de diferents grups de gospel d’arreu Catalunya, va viure dues jornades intenses de gospel on Djob va treballar les versions corals d’algunes cançons del seu proper àlbum. Un nou treball discogràfic pel qual té l’intenció que els participants als diferents tallers de gospel que porta a terme el puguin acompanyar dalt de l’escenari amb motiu de la seva presentació, que tindrà lloc a l’Opera Berlioz de Montpellier entre els dies 9 i 16 de gener de 2016.

L’objectiu del músic és poder cantar acompanyat d’una coral formada per 500 veus, formada per tota aquella gent enamorada del gospel i que el segueix allà on va, per agraïr d’aquesta manera el seu recolzament.