L’estiu és la millor època per externalitzar la causa independentista sense sortir de casa

Vila de Roses

ERC organitza un acte sota el títol ‘República és Llibertat’ per donar a conèixer als turistes de Roses la situació política que viu Catalunya

Vila de RosesÉs evident que Catalunya no viu una situació de normalitat política des de fa temps. Però, arriba l’estiu, i amb ells els turistes i la bonança econòmica, sobretot per aquelles entitats i empreses en que la seva principal font d’ingressos és el turisme.
I sembla que tot va sobre rodes, que el país és una bassa d’oli.
I aprofitant que Catalunya és una destinació turística de primer ordre “i en aquesta època hi ha moltes localitats plenes de gent de fora, des de ERC organitzem una sèrie d’actes per a tot el país per, precisament, no entrar en una situació de normalitat que no estem no vivint, i donar a conèixer als visitants la situació que viu actualment Catalunya”, ha afirmat el president d’ERC Roses, Joan Plana.

I un d’aquests actes tindrà lloc demà dissabte, 11 d’agost a la plaça Catalunya de Roses amb la intervenció de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, la diputada d’ERC al Parlament i exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana.

Campanya Bus

Vila de Roses
Bus d’Òmnium Cultural que recorre el país

I aquest passat dijous, Òmnium Cultural  va estrenar una nova campanya dirigida als turistes que aquestes setmanes visiten el país, amb l’objectiu que “coneguin el que no surt a les guies turístiques, és a dir que a Espanya hi ha presos polítics i exiliats, que l’1 d’octubre es va reprimir violentament un referèndum, i que més de 20.000 persones han estat sancionades o investigades per exercir les seves llibertats”, han manifestat des de l’entitat.
Per aquests motius, tres busos recorreran el país i milers de postals i samarretes seran repartides fins el 19 d’agost. I un d’aquests busos hi serà demà al matí a la plaça de Les Botxes de Roses.

I l’objectiu, també, és donar a conèixer als visitants la situació que viu actualment Catalunya.