L’eurodiputat del PSC, Javi López, recolza la candidatura de l’alcaldable de Roses, Olga Simarro

Eleccions municipals de Roses

L'eurodiputat del PSC, Javi López (al costat de l'alcaldable Olga Simarro) va donar suport als socialistes rosincs

Olga Simarro afirma durant la visita de López que hi ha molta pobresa a Roses i “s’ha d’ajudar a aquesta gent”

Eleccions municipals de Roses
L’eurodiputat del PSC, Javi López (al costat de l’alcaldable Olga Simarro) va donar suport als socialistes rosincs

Javi López va visitar a Roses però no fer un acte pròpiament de campanya electoral, tot i que evidentment de campanya es va fer, ja que el PSC Roses va organitzar un aperitiu-berenar al Bar Restaurant Lolo, ubicat al ben mig de la Rambla Riera Ginjolers. I l’eurodiputat va assistir, provinent de Barcelona, “per acompanyar a la gent de la candidatura del PSC Roses, estar amb militants històrics de l’Agrupació Socialista de Roses – referint-se a l’exalcalde de Roses, Jaume Nogué – i donar recolzament a l’Olga Simarro en aquestes eleccions municipals tant importants, per les qual el PSC de Roses té una magnífica candidata, i esperem el millor perquè la sort de l’Olga i la seva candidatura serà la sort de la gent que viu a Roses i els seus veïns”. López va donar el missatge que els socialistes tenen com a objectiu en aquestes eleccions municipals, i que és “la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball”.

“Hi ha molta pobresa a Roses”

En aquest sentit però en la vessant més social l’alcaldable socialista a Roses va afirmar que “hi ha molta pobresa a Roses, molta gent que està depenent de rebre menjar cada setmana i percebre les ajudes, i això és el que s’ha d’arreglar pel que fa a Benestar Social”.

Simarro també va assenyalar que un dels punts principals del seu partit “és la construcció del Montserrat Vayreda, però també s’ha de crear més pàrquing públic eliminant zona blava”.