L’exposició ‘Pell’ de Pilar Farrés es prorroga fins al 28 d’abril

Pilar Farrés
Pilar Farrés al seu estudi envoltada de les seves obres

‘Pell’ és una mostra composada de teles, bocins retallats i fragments trencats de diferents llenços que han format part de la vida de l’artista

Pilar Farrés
Pilar Farrés al seu estudi envoltada de les seves obres

L’exposició ‘Pell’ de l’artista Pilar Farrés, inaugurada el passat 9 de març al Centre Cultural de Ca l’Anita de Roses, ha rebut ja prop de 1500 persones que han visitat la mostra o han participat en alguna de les activitats paral·leles que s’han realitzat.
Davant l’èxit de públic, la mostra amplia la seva durada i es prorroga fins al diumenge 28 d’abril.

‘Pell’ mostra fragments de quadres que Pilar Farrés ha realitzat al llarg de la seva trajectòria artística, des de la seva infantesa. Una peça que representa els cicles i el creixement artístic en què el llenç és una pell, metafòrica i real alhora, on queden gravades les emocions, impulsos i cicatrius de cada etapa viscuda i passada. Mudar la pell és necessari per créixer, en un procés de transformació constant.

Teles, bocins retallats i fragments trencats de diferents llenços que han format part de la seva vida. Els fragments retallats de tela que conformen la seva obra són pintura (pigment sobre tela), són escultures (tenen volum i no oculten la seva condició d‘objecte en l’espai), són objectes, són records, però per sobre de tot, són engrunes de temps, retalls d’experiències viscudes que ens han fet ser tal com som.

L’horari de sala és de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h de dilluns a divendres, i de 12 a 14 h i de 17 a 20 h, dissabtes, diumenges i festius.