L’exposició ‘Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán’ inaugura el ‘Març de Paraules’ de Roses

Roses homenatja a Manuel Vázquez Montalbán
Diferents obres que integren l'exposició ‘Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán’

L’homenatge al gran escriptor barceloní enceta un mes de març a Roses dedicat a la poesia, a l’escriptura i la literatura

Roses homenatja a Manuel Vázquez Montalbán
Diferents obres que integren l’exposició ‘Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán’

El dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia. Un dia que des de l’Àrea de Cultura de Roses “l’agafem com a ‘excusa’ per organitzar diferents activitats relacionades amb literatura” va afirmar el passat dissabte, l’Assessor de Cultura de l’Ajuntament de Roses, Toni Martínez.

Una afirmació feta dins la inauguració de l’exposició, “Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán”, que es va portar a terme a Ca l’Anita i que va servir a la vegada per inaugurar el ‘Març de Paraules’ d’enguany.

A la mostra, que com el seu títol indica, és un homenatge al gran escriptor barceloní, que es va donar a conèixer al gran públic arran de guanyar el Premi Planeta per la seva novel·la ‘Los Mares del Sur’, a part de trobar la seva biografia, “hi ha un recorregut de tots els seus llibres des de la data d’edició, començant pel primer, ‘Jo maté a Kennedy’ i acabant amb ‘La muchacha que pudo ser Emmanuelle’, que es va editar al 2011, vuit anys després de la seva mort, on diferents artistes de reconegut prestigi a nivell català i espanyol van llegir-se un llibre de Vázquez Montalban i a partir d’aquí transmetre o visualitzar, a través de la seva obra, allò que els va cridar l’atenció”, va explicar el comissari de l’exposició, Gabriel Serrano.

Així, artistes com Plensa, Arroyo, Feito, Leiro, Ballester, Ciria, Moix, Pascual, Genovés, Guerrero Medina, Fiona Morrison, Balmaseda i Broto, entre d’altres, hi participen en aquest homenatge a Manuel Vázquez Montalbán.

Un homenatge a un gran escriptor que va inaugurar el ‘Març de Paraules’ de Roses d’enguany, una exposició i una iniciativa que deixa palès “la importància que l’estem donant al mes de març i, en definitiva, a la poesia, a l’escriptura, a les lletres i a les paraules”, va afirmar l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

“Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán” romandrà a Ca l’Anita fins al 25 de març, podent-se visitar de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14  i de 17  a 20 hores.