L’heroi de ‘Moebius por el Mundo’, Manuel Rubio, torna a patir un altre accident

‘Moebius por el Mundo’
Luna, la moto de Manuel Rubio malmesa a la part davantera

Per culpa d’un altre cotxe Manuel Rubio cau de la moto fent-se mal, sobretot, a les mans

‘Moebius por el Mundo’
Luna, la moto de Manuel Rubio malmesa a la part davantera

Manuel Rubio, amb dolor per tot el cos i la fisura en la costella a causa de l’accident que patir a la pista de terra entre Uyuni i Atocha per culpa de dos cotxes, va decidir sortir de l’hospital on el van tractar de les seves ferides per continuar la seva ruta “al saber que ja s’acabaven els llargs 500 quilòmetres de terra i sorra”.

Però la mala sort s’ha encebat amb el Motorista Solidari de ‘Moebius por el Mundo’, ja que a la población de Villazón, població fronterera amb Argentina, “un cotxe se m’ha creuat davant meu, obligant-me a clavar els frens per no topar contra ell i he caigut a terra”.

Un accident que li ha provocat cremadures en les mans al caure a terra, i més dolor, encara en les costelles ressentides per culpa de l’accident anterior.

Pel que respecta a Luna, té les barres de la direcció doblegades impedint-li la conducció, i al ser diumenge, dia festiu arreu, ara està “bloquejat” en Villazón esperant “prendre alguna decisió aviat”.

Anímicament, com és evident, Manuel Rubio, no es troba bé, però no pel accident en sí, sinó perquè diu “he tornat a fallar a totes les persones que m’estan esperant”.

Nota de la Redacció:Considerem i estem segurs que Manuel Rubio no ha fallat a ningú. A ningú, perquè un home tan solidari, tan altruista… Un heroi, sí, un heroi, no falla mai. I la família Moebius, estem segurs, opina igual. Perquè el que li ha passat ha estat fruit de la mala sort, no per culpa seva. I des de aquesta línies… Una forta abraçada, Manuel.