L’homenatge a Manel Fontes protagonitza el XVIII torneig de Futbol Platja Vila de Roses

XVIII torneig de Futbol Platja Vila de Roses

Amics i familiars de Manel Fontes amb la samerreta d'homenatge

El Cristalleria Roses va revalidar el títol aconseguit l’any passat al guanyar, a la final, a l’equip de Piscina Gutiérrez

XVIII torneig de Futbol Platja Vila de Roses
Amics i familiars de Manel Fontes amb la samerreta d’homenatge

El divuitè torneig de Futbol Platja Vila de Roses va estar protagonitzat pel record, la memoria de Manel Fontes, integrant de l’equip Papereria de L’Empordà que “ens va deixar per una greu malaltia el 19 d’agost de l’any passat”, va manifestar Rega Martínez, que va llegir unes paraules de reconeixement i homenatge a Fontes abans de fer entrega d’una samarreta al seus familiarssignada per tots els companys, que han vingut tots els que en algun moment van ser membres de l’equip durant els 12 anys qu hem participat, perquè el record i l’amistat no s’han de perdre mai”, va concloure un emocionat Martínez.

Cristalleria Roses un altre cop campió

Pel que respecta a la competició, el Cristalleria Roses va guanyar el torneig al vèncer a la final al Piscines Gutiérrez. Tots dos equips partien com a favorits, i com a tals es van enfrontar a la final. Un partit on es va fer palès la gran rivalitat que hi ha entre dos conjunts, des que l’any passat, quan es van trobar a les semifinals, va finalitzar el partit amb empat i només els penals van portar el Cristalleria Roses a la final per conquerir el títol. Una rivalitat que no va estar renyida amb l’esportivitat mostrada per tots els jugadors durant el matx i que un marcador per la mínima, 3-2, va decidir el campió.

Cal destacar que enguany el torneig de Futbol Platja Vila de Roses ha estat organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà, que ho feia per primera vegada a Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que va ser una experiència definida pel gerent de l’entitat, Àlex Terés, com “molt enriquidora, on s’ha vista una sèrie d’equips amb un alt nivell de futbol platja i en el que ha destacat el bon ambient que s’ha viscut tota la jornada”.

En quant a la participació del torneig s’ha d’assenyalar que van haver 9 equips inscrits, un xic inferior a la de l’any passat, quan va participar dos més, 11.