L’homenatge al músic Carles Garcia podria ser la llavor d’un festival musical a Roses

Concert d'homenatge a Carles García
El concert d'homenatge a Carles García va ser tot un èxit

Exalumnes, amics i companys de Carles García van aconseguir que el concert celebrat a Roses en el seu homenatge fos un èxit

Concert d'homenatge a Carles García
El concert d’homenatge a Carles García va ser tot un èxit

El concert d’homenatge al músic rosinc Carles García, el qual pateix una malatia degenerativa, que es va celebrar al Teatre Municipal de Roses el passat dissabte, va ser tot un èxit.

Un èxit que podria ser la llavor del naixement d’un Festival de música a Roses. Així ho han deixat sobre la taula Àngels Ortiz, organitzadora d’aquest concert i Pol Andreu, músic de Castelló d’Empúries i component a la dècada dels 80 del grup ‘Locura de Amor’.

Un esdeveniment en el que podria tenir cabuda músics que hi eren en actiu ara fa 30 i 40 anys, “perquè la música és un llenguatge que no té temps”, com músics d’ara i que “es podria anomenar Festival Doctor Magneto, que és el mot que en Carles tenia llavors en el grup. Tots teníem un i el d’ell era Doctor Magneto”, han explicat els músics.

Pel que fa al concert, va ser tot un èxit gràcies “a tots els músics que hi van participar com al públic que va emplenar la platea del teatre”, ha afirmat Àngels Ortiz.

Ortiz, davant la resposta de convocatòria que va tenir el music homenatjat ha manifestat sentir-se “molt contenta, perquè tot l’esforç ha volgut la pena i perquè, sobretot, a ell li va fer il·lusió, tot i que a les 3 hores de les cinc que va durar el concert va marxar perquè estava molt cansat”.

I si la cantaura rosinca es va mostrar contenta, per a Pol Andreu, músic de Castelló d’Empúries i component a la dècada dels 80 del grup ‘Locura de Amor’ creat per en Carles, “va ser una nit màgica, primer perquè va estar molt ben organitzat per l’Àngels i després perquè no hagués pensat mai que anés tanta gent, va ser molt màgic”.

Cal assenyalar que dalt de l’escenari es van poder veure a exalumnes, amics i companys de Carles Garcia que no van voler perdre’s la cita per homenatjar-lo la vetllada. Des de la cantautora i organitzadora de la vetllada musical, Àngels Ortiz, fins als grups que va crear el mateix García, Locura de Amor, Soultrans i La pell del Violí… passant per Vicenç Cànoves, els germans Sala, la Rusó i l’Ian, la Diana, Oscar Tanús (Gato), Tomàs Fletxa, Samuel Arderiu, The Lolita’s sisters, Mar Benavides, David Ruano, Adrià Giner Yan Ficker, Irún, Tess blue & Edu Garcia, Peter Sarach i Jordi Rubau.