Suquet de peix de Rose

L’Hora Okup’Alt reinserirà per tercer any, a joves de l’Alt Empordà en el món laboral

L’Hora Okup’Alt
Empresari i joves de la comarca de l'Alt Empordà durant l'Hora Okup'Alt

L’Hora Okup’Alt va reunir, ahir, els participants en el projecte amb els responsables de 10 empreses de la comarca

L’Hora Okup’Alt
Empresari i joves de la comarca de l’Alt Empordà durant l’Hora Okup’Alt

L’Hora Okup’Alt 2014 va reunir aquest dimecres, a partir de les 11h i a la seu del Consell Comarcal, els participants en aquest projecte de reinserció sociolaboral i educativa amb els responsables de 10 empreses diferents de la comarca.

Aquesta activitat, que és el tercer any que se celebra, permet que empresaris amb negocis localitzats a l’Alt Empordà concedeixin entrevistes de feina, en un escenari real, als participants del projecte. En total 35 joves es van donar a conèixer i van explicar els seus currículums per les diferents taules on hi haurà les empreses

Aquesta és una proposta innovadora de promoció de l’ocupació juvenil que respon a l’objectiu d’apropar el joves a les empreses de la comarca per tal de facilitar la seva incorporació al mercat laboral. L’edició d’enguany de l’Okup’Alt es clourà el proper divendres després de tres mesos d’activitat, en que una quarantena de joves han participat en la formació d’oficis organitzada pel Consell Comarcal i que ha comptat amb el suport dels ajuntaments i del teixit empresarial de la comarca.