L’Hospital de Figueres gairebé quadruplica en una setmana els pacients ingressats per coronavirus

Hospital de Figueres
Entrada de l'Hospital de Figueres

De 6 persones ingressades a l’Hospital de Figueres per coronavirus s’ha passat a 22 en només 8 dies

A dia d’avui, l’Hospital de Figueres té 22 pacients ingressats amb coronavirus, una xifra que gairebé quadruplica per 4 a les persones ingressades fa tot just una setmana, quan eren 6.
Atès aquest augment en el número de pacients ingressats en l’última setmana (dijous passat n’hi havia 6 d’ingressats amb coronavirus), ens veiem obligats a prendre les següents mesures fins a nou avís: 

  • a partir del dissabte 17 d’octubre s’elimina la franja de visita de la tarda als pacients ingressats. Es manté la del matí, de les 13 a les 15 hores, en què també s’aprofita per a proporcionar la informació mèdica.
  • a partir de demà divendres 16 d’octubre es tanca la part de la cafeteria i la terrassa destinada als usuaris externs. Al vestíbul de l’hospital s’habilitarà un taulell per als usuaris externs que vulguin demanar menjar per emportar. I pel que fa als acompanyants dels pacients ingressats, podran fer la comanda del dinar trucant a la cafeteria.

En referència  al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, de moment es manté el règim de visites establert de 3 dies a la setmana/1 hora per pacient i el funcionament de l’Hospital de dia, al 40% de la seva capacitat.