Suquet de peix de Rose

L’Hotel Marítim de Roses rep un dels 10 premis estatals Re Think Hotel per la sostenibilitat del seu projecte de rehabilitació

Hotel Marítim de Roses
Fèlix Llorens, Orlando de Urrutia i Josep M. Espasa amb el diploma que acredita a l'Hotel Marítim de Roses com a guanyador d’un dels 10 premis Re Think Hotel 2020

L’Hotel Marítim ha assolit el seu guardó, en reconeixement al seu projecte d’ampliació a partir d’un edifici annex a l’establiment, per la seva consciència ecològica i mediambiental i el seu disseny ecociber basat en les energies renovables

L’Hotel Marítim de Roses s’ha proclamat guanyador d’un dels 10 premis Re Think Hotel 2020, els quals reconeixen els 10 millors projectes de rehabilitació hotelera sostenible de tot l’estat espanyol.
A l’acte de lliurament de guardons celebrat ahir a Madrid i presidit pel secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, van assistir el director de l’Hotel Marítim, Josep Maria Espasa, l’arquitecte del projecte premiat, Orlando de Urrutia,  i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens, el qual va ser l’encarregat de lliurar el guardó als responsables del projecte, als que va traslladar “la felicitació del consistori per aquest important reconeixement i l’agraïment per l’aposta per la sostenibilitat del seu negoci. Aquesta es la línia que ha emprès Roses, des de l’administració i des del sector privat, per convertir-nos en una destinació turística sostenible, responsable i compromesa amb el medi ambient” va emfatitzar Llorens.

El prestigiós concurs Re Think Hotel, organitzat pel Grup Habitat Futura, arriba enguany a la seva setena edició impulsant i posant de manifest els beneficis de la sostenibilitat hotelera. El seu objectiu és el reconeixement i promoció dels “TOP 10” millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya durant 2020. El seu jurat, integrat per destacats professionals del turisme i de l’edificació, es regeixen en la seva valoració pels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Els premis es divideixen en dues categories: TSMEDIA als Millors Projectes de Sostenibilitat i Rehabilitació Hotelera Executats, i la categoria Re Think Hotel, als Millors Projectes de Sostenibilitat i Rehabilitació Hotelera per Executar.

És en aquesta segona categoria on l’Hotel Marítim ha assolit el seu guardó, en reconeixement al seu projecte d’ampliació a partir d’un edifici annex a l’establiment, per la seva consciència ecològica i mediambiental i el seu disseny ecociber basat en les energies renovables.

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica de Roses, va ser l’encarregat de lliurar el guardó als responsables del projecte, als quals va traslladar “la felicitació del consistori per aquest important reconeixement i l’agraïment per l’aposta per la sostenibilitat del seu negoci. Aquesta es la línia que ha emprès Roses, des de l’administració i des del sector privat, per convertir-nos en una destinació turística sostenible, responsable i compromesa amb el medi ambient”.