L’Hotel Terraza celebra una trobada transfronterera amb més de 200 assistents dels dos costats dels Pirineus

La presentació del darrer número de la revista editada pel grup francés l’Indèpendant, “Terres Catalanes”, i que en la seva darrera edició està dedicada exclusivament a Catalunya, va ser el motiu d’aquesta reunió transfronterera

L’Hotel Terraza va acollir dilluns al vespre la presentació del darrer número de la revista “Terres Catalanes” editada pel grup francès de l’Indépendant i dedicada exlusivament a Catalunya, amb el títol “10 escapades llamineres a Catalunya”.

Les destinacions escollides són Rupit, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, l’Escala-Empúries, Llívia, Puigcerdà, Oix, Les Salines, Camprodon i Cadaqués.

Aquesta és la primera vegada que la revista Terres Catalanes proposa als lectors conèixer el territori català més enllà dels Pirineus. També ha estat la primera vegada que s’ha fet una edició bilingüe català-francès i que la revista es pot trobar als quioscos catalans. Segons el director general de l’Indépendant, Philippe Campa, aquesta és una aposta que tindrà continuïtat.

L’acte va estar presidit per Jean-Paul Alduy, president de l’aglomeració de municipis Perpinyà-Mediterrani, i pel president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé. Ambdós van destacar els lligams econòmics i turístics existents entre la Catalunya Nord i la Catalunya Sud, i van remarcar la necessitat de mantenir i impulsar iniciatives d’aquestes característiques. L’amifitrió de la jornada va ser Miquel Gotanegra, en representació del Grup Terraza i la família Gotanegra, que va agrair el suport rebut per a l’organització de l’esdeveniment. Va cloure l’acte la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses, Montserrat Mindán, que va remarcar la importància que el turisme francès té a Roses i fent un recordatori de la recent entrada de Roses a l’exclusiu club de les millors badies del món. La vetllada es va acabar amb un sopar bufet ofert per l’Hotel Terraza.