L’Hotel Terraza inaugura la temporada amb una gran festa gastronòmica amb el segell de qualitat Girona Excel·lent

Terraza Grup

L'Hotel Terraza de Roses inaugura la seva temporada aquest cap de setmana

L’Hotel Terraza estrena temporada aquest divendres, 24 de març, amb un programa d’activitats enogastronòmiques relacionades amb productes del territori

Terraza Grup
L’Hotel Terraza de Roses inaugura la seva temporada aquest cap de setmana

Per a aquest cap de setmana s’ha organitzat una gran festa d’inauguració amb la presència de Girona Excel·lent, el segell de qualitat dels productes agroalimentaris. De la mà del reconegut assessor gastronòmic Pep Nogué es farà un recorregut pels productes amb el segell de qualitat Girona Excel·lent: des d’anxoves a olis, passant per als vins o foies, entre molts d’altres.

Així, aquest proper divendres 24 de març, a les 19 hores, es portarà a terme un taller de formatges i anxoves, amb maridatge de vins.

Dues hores després, a les 9 del vespre, tindrà lloc un sopar amb productes de Girona Excel·lent.
I ja el dissabte 25 de març, entre les 10 del matí i les 4 de la tarda es portarà a terme una visita guiada a les instal·lacions de Collverd, productors de foie, una visita guiada i un dinar a Mas Marcè, productors de iogurts, recuits i formatge.
A les 19 hores es portarà a terme un Taller de tast de vins de Girona Excel·lent al mateix Hotel Terraza, a càrrec de la sommelier Laura Masramon. Un tast que serà el preludi del sopar consistent en un menú degustació amb productes del Girona Excel·lent.

Tot seguit, a partir de les 11 de la nit se celebrarà una festa final amb ball al club de l’hotel, amb tast de còctels.
Assenyalar que les activitats comptaran amb la presència de deu bloggers especialitzats en enogastronomia.

Totes aquestes activitats s’emmarquen en la línia del Grup Terraza, que cada temporada impulsa accions per donar a conèixer els productes i els productors del territori.

Destacar també que el programa de Catalunya Ràdio “El Suplement”, conduït per Pep Nogué, es farà des de l’hotel.