L’Hotel Terraza de Roses s’apunta als maridatges de vi amb música afegint marisc

Terraza Grup

L'Hotel Terraza de Roses inaugura la seva temporada aquest cap de setmana

L’Hotel Terraza s’afegeix a la  proposta del Festival Sons del Món de maridar el vi amb la música enriquint-la amb un bufet de marisc

Terraza Grup
Música, vi i marisc és el maridatge que ofereix l’Hotel Terraza un estiu més

No és una novetat d’enguany de l’Hotel Terraza, ja que porta nou anys sent un dels pioners en posar en valor els cellers de l’Empordà oferint maridatges de vi amb música, una iniciativa, que d’altra banda, ha popularitzat el Festival Sons del Món, però que el Terraza Grup ha enriquit, afegint al  maridatge, amb un bufet de marisc.
Una proposta lúdico-musical-gastronòmica que es va encetar el passat dimarts, 12 de juliol, i que es portarà a terme durant 6 vesprades més durant l’estiu, fins al 23 d’agost, que és quan es farà el darrer maridatge.

Així, mentre la cantant Helena Rosich amb Alexandre Carbonell al piano interpreten, al voltant de les 20:30 hores, els seus propis temes endinsant-se en el món del jazz els assistents gaudeixen de diferents vins de la DO Empordà dels Cellers Oliveda, La Vinyeta, Espelt, Trobat, Empordàlia i Terra Remota.

Cal destacar que Helena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. L’any 2010 va gravar el seu primer disc com a vocalista, i el juliol del 2015 va gravar el seu segon disc, el títol del qual és «Invitation», i en què l’acompanyaven els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. Helena Rosich continua investigant en el jazz perquè per a ella aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l’instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments.

Els dissabtes al vespre es fa a l’hotel un menú degustació de La Cuina d’en Norat amb maridatge de vins; i els diumenges a la nit concert de duet de jazz amb Carles Bech (guitarra) i Pedro Liñán (contrabaix), (del 10 de juliol fins al 21 d’agost). Els músics empordanesos Bech i Liñán ofereixen un recital de jazz fresc i elegant de dues hores cada diumenge.

Un dels objectius de Terraza Grup és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines.

“Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que vam fer fa molts anys i que ha tingut molt de recorregut i èxit. Cal tenir en compte que més del 90% del vi del consum dels nostres establiments és DO Empordà i que el que volem és que els visitants gaudeixin dels productes de la terra”, ha destacat el gerent del grup Terraza, Miquel Gotanegra.

Terraza Grup

Terraza  Grup de Roses és una empresa familiar creada el 1935. Grup que està composat per l’Hotel Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d’apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses.
El grup  té un centenar de treballadors i disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament.