Li demana en matrimoni a la Quina de l’A.E. Roses i ella li diu que… Sí!!

Demana matrimoni a la Quina de l'A.E. Roses

En Sergi López, president de l'A.E. Roses en el moment de demanar a la tresorera del club, Elisabeth Romero, que es casi amb ell

El president de l’A.E. Roses demana en públic a la tresorera del club que es casi amb ell

Demana matrimoni a la Quina de l'A.E. Roses
En Sergi López, president de l’A.E. Roses en el moment de demanar-li en matrimoni a la tresorera del club, Elisabeth Romero

El Nadal, diuen, té màgia. És època d’il·lusions, esperança, d’iniciar, si cal, una nova vida pel nou any que està a punt d’arribar. I en Sergi López, president del club de futbol de l’Agrupació Esportiva Roses, entitat que organitza cada any les quines a l’envelat de la Frederic Rahola, va voler que la quina del passat dissabte, fos una nit màgica, amb la il·lusió i esperança, de si, d’iniciar una nova vida amb la persona que estima, Elisabeth Romero, tresorera del club i amb la qual manté una relació sentimental des del passat estiu.

I per això va voler demanar-li que es casés amb ella, però no ho va fer de manera privada, no, ho va fer davant tota la gent que s’havia quedat després de la quina a ballar en una discomòbil que el mateix club de l’A.E. Roses va organitzar. “El meu cor em va dir que tenia que ser avui el dia en que li demanés que es casés amb mi, i he volgut fer-ho en públic perquè tothom sàpiga l’estima que sento per l’amor de la meva vida”.

I López va pujar a l’escenari, va agafar el micro, va cridar a l’Elisabeth per a que pugés a l’escenari. Llavors, es va agenollar davant la seva estimada i es va declarar jurant-li amor etern, per seguidament “demanar-te de tot cor que et casis amb mi”.

Només van passar un segons fins que l’Elisabeth, entre sorpresa, nerviosa, emocionada i enamorada, tot a la vegada li va respondre… “Sí”.

“He tingut molta sort que m’hagi dit que sí. Molta sort”, va dir un feliç Sergi en una nit que no oblidarà en la seva vida. Com tampoc l’oblidarà l’Elisabeth, plena de moltes emocions del moment viscut i plena, perquè “per Sergi sento un amor intens, immens i infinit, és l’home de la meva vida”.

Doncs només queda per desitjar que aquest amor intens, immens i infinit sigui així. Llavors no s’acabarà mai, perquè l’infinit perdura per sempre.